Babamın FC5 Executive Eco Lpg 2017 kasım ayı çıkışlı aracı var. Alırken de araştırmıştık kasım ayı çıkışlılarda göçük problemi çözülmüştü. 10000 km ye yaklaştı araç ve çok şükür göçük veya kronik bir arıza vermedi. Yakıt tüketiminden de oldukça memnunuz. Benimde fb7 aracım vardı. 2014 yılında sıfır almıştım. Oldukça yüksek memnuniyetle kullanıp 3 yıl sonra değerli bir şekilde ve ilana koyduktan 45 dk sonra satmıştım.
Şimdi yeni araç bakıyorum da FC5 executive donanımlı, otomatik vites, yakıt sarfiyatı az olan ve fiyatı da 125000₺ seviyesinde olan başka markalardaki araçlar, 140000₺ bandında. Hatta civicte sunulan birçok özellikte yok(sunroof, navigasyon, anahtarsız giriş, metalik renk, deri koltuk gibi donanımlar için extra ücret ödemek gerekiyor ki bu da fiyatı 140000₺ den yukarı çıkarıyor).
Biz FC5 den çok memnunuz. Göçük sorununun da çözülmüş olduğunu, motor, şanzıman ve elektronik aksamda ki sorunsuzluğu, rahatlık, konfor ve donanım paketindeki extraları göz önüne alarak;
Şimdi bu hususta bana objektif olarak fikir vermenizi istiyorum.
Şimdiden Teşekkür eder saygı ve sevgiyle selamlıyorum hepinizi.
Şimdi yeni araç bakıyorum da FC5 executive donanımlı, otomatik vites, yakıt sarfiyatı az olan ve fiyatı da 125000₺ seviyesinde olan başka markalardaki araçlar, 140000₺ bandında. Hatta civicte sunulan birçok özellikte yok(sunroof, navigasyon, anahtarsız giriş, metalik renk, deri koltuk gibi donanımlar için extra ücret ödemek gerekiyor ki bu da fiyatı 140000₺ den yukarı çıkarıyor).
Biz FC5 den çok memnunuz. Göçük sorununun da çözülmüş olduğunu, motor, şanzıman ve elektronik aksamda ki sorunsuzluğu, rahatlık, konfor ve donanım paketindeki extraları göz önüne alarak;
Şimdi bu hususta bana objektif olarak fikir vermenizi istiyorum.
Şimdiden Teşekkür eder saygı ve sevgiyle selamlıyorum hepinizi.