FC5 almayı düşünüyorum

Oguz6

0
Aracınız
Sat o zaman hocam ben başka bir model sıfır aracımı sattım memnun olmadigimdan bir kaç bin zararına anında sattım

kayhanbozkus

0
Yönetici
[MENTION=13291]HknFC7[/MENTION] ben aldigimda 100 bin tl idi fiyati elegance paketin bu ozellige en yakin olan araba toyota yada meganedi ikisinde de sunroof yok ve 100 binden de fazla para istiyolardi. Begenmeyenler gitsinler baska araca binsinler her gun istemeye istemeye bi insan bir araca binmez ben inanmiyorum yani. Fb7 kullananlar tü kaka yapiyolar fc5 kasaya ben fb7de kullandim. Ic hacmi bir kere fb7den on kat daha iyi fb7nin bayildigi rampada bu araba nerdeyse hiz dusurmuyor. Onlarda ekmegindeler farkindayiz. Bu kasayi kotuleyip o kasanin piyasasini artiriyolar bunu da biliyoruz. Ama bugun iki arabayi yanyana koysunlar ben yine fc5'i tercih ederim. Genelleme yapmiyorum illa ki farkli dusunen Fb7 kullanicilari vardir.

ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316

HknFC7

0
[MENTION=13291]HknFC7[/MENTION] ben aldigimda 100 bin tl idi fiyati elegance paketin bu ozellige en yakin olan araba toyota yada meganedi ikisinde de sunroof yok ve 100 binden de fazla para istiyolardi. Begenmeyenler gitsinler baska araca binsinler her gun istemeye istemeye bi insan bir araca binmez ben inanmiyorum yani. Fb7 kullananlar tü kaka yapiyolar fc5 kasaya ben fb7de kullandim. Ic hacmi bir kere fb7den on kat daha iyi fb7nin bayildigi rampada bu araba nerdeyse hiz dusurmuyor. Onlarda ekmegindeler farkindayiz. Bu kasayi kotuleyip o kasanin piyasasini artiriyolar bunu da biliyoruz. Ama bugun iki arabayi yanyana koysunlar ben yine fc5'i tercih ederim. Genelleme yapmiyorum illa ki farkli dusunen Fb7 kullanicilari vardir.

ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316

Valla arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen ama fb7 ile kıyaslanamaz fc5 bende kullandım fb7 ama fc5 dediğim gibi kıyaslanmaz.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Hocam o paraya alınacak en iyi araba bence fc5,bu göçük sorunu çözüldüğü hâlde bazıları hâlen kasıyor konuyu amaçları nedir anlamadım

kayhanbozkus

0
Yönetici
[MENTION=15109]seyitimdat[/MENTION] amaclari benim yukari da bahsettigim sey. Kendi arabalarinin piyasasini yukseltmek.

ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316

Geri