Bazı arkadaşlar xxxx marka kullanılmaz diyordu. Bende marka fanatikliğine gerek yok değiştirince hep beraber bakarız demiştim. Görüldüğü üzere sonuç bu.[MENTION=964]maksu[/MENTION] Filitre görevini yapmış
Ben hep opetten alırım, çok nadir petrol ofisinden. Başka kullanmadım. Sizin yaşadığınız sorun neydi hocam?On gündür aygaz otogazın katalizörde başlattığı tıkanıkla uğraşıyorum. Gaz bitinceye kadar da uğraşacağım bugün ikinci kez honda servisindeydim. Katalizör bu arda 15.750 lira. Tavsiyemi isterseniz shell den vazgeçmeyin. Parça çok pahalı çünkü ! Opetin bir daha önünden geçmem
Not: honda servisindeki usta shell ve total tavsiyesinde bulundu.
Bir de yardım isteyeceğim katalizörü temizleme için würth marka temizlik katkısı almam lazım benzine karıştırmalık. Nerden bulacağım link atabilir misiniz ağalar
Sevgiler Saygılar…
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Geçmiş olsun. LPG başlı başına katalitik tıkayacak derecede partikül üretmiyor yapısı gereği. Eğer yağ ve katkı konduysa da bunun sisteme yani yanma odasına girmesi için 2 adet filtreden geçmesi gerekiyor. Bu filtreler de miadı dolmamışsa bu katkıları tutarlar. Diyelim ki bunları geçti ve yanma odasına girdi bu katkı ki gaz içinde çözünmüş bir katkıdan söz ediyoruz yağ gibi bir şey olması gerekiyor. Yanma odasında yandıktan sonra bu katkının dizel araçlarınkinden daha fazla kül vb. üretmesi gerekiyor ki bir tıkanıklığa sebep olsun.On gündür aygaz otogazın katalizörde başlattığı tıkanıkla uğraşıyorum. Gaz bitinceye kadar da uğraşacağım bugün ikinci kez honda servisindeydim. Katalizör bu arda 15.750 lira. Tavsiyemi isterseniz shell den vazgeçmeyin. Parça çok pahalı çünkü ! Opetin bir daha önünden geçmem
Bir de yardım isteyeceğim katalizörü temizleme için würth marka temizlik katkısı almam lazım benzine karıştırmalık. Nerden bulacağım link atabilir misiniz ağalar
Sevgiler Saygılar…
Geçmiş olsun.On gündür aygaz otogazın katalizörde başlattığı tıkanıkla uğraşıyorum. Gaz bitinceye kadar da uğraşacağım bugün ikinci kez honda servisindeydim. Katalizör bu arda 15.750 lira. Tavsiyemi isterseniz shell den vazgeçmeyin. Parça çok pahalı çünkü ! Opetin bir daha önünden geçmem
Sevgiler Saygılar…
On gündür aygaz otogazın katalizörde başlattığı tıkanıkla uğraşıyorum. Gaz bitinceye kadar da uğraşacağım bugün ikinci kez honda servisindeydim. Katalizör bu arda 15.750 lira. Tavsiyemi isterseniz shell den vazgeçmeyin. Parça çok pahalı çünkü ! Opetin bir daha önünden geçmem
Sevgiler Saygılar…
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ağalar vaktim kısıtlı o yüzden genel bir açıklama eklemeliyim. Aracın ilk sahibiyim 2018 ivtec fc5. Aracım 54,500km de. Bakımları da Honda servislerinde (G.antep, Balıksr ve Sakarya ) yapıldı garanti devam ediyor yani ama garantiden katalizör değişmiyormuşş. Shell BP ve Opet alırım hep. Ama Opetin aygaz otogaz lpgsi her bayide aynı kalitede değilmiş. Sizler lpgnin tıkama yapmayacağından bahsediyorsunuz çok haklısınız ama gel gelelim filtreler her 10binde değişiyor, bakımlarında yağı suyu değişiyor. Bilgisayardaki tüm veriler yakıttan olduğunu işaret ediyor. Bir önceki kasada benzinlilerde bu aorun varmış, dizellerde hep oluyormuş hatta dizellerde 10bin 20binde oluyormuş ama lpg ile ilgili tek tük şikayet yani arıza çıkıyormuş. Bunu da garantiye katmamaları beni Hondadan soğutuyor zaten
> Yeni kasa bu kilometrelerde olan bir aracın katalizör problemi çok enteresan bir durum.
> Bilgisayardaki tüm veriler nedir?
> Yakın zamanda emisyon testi yaptırdınız mı? Değerleri görmek isterim.