haftada bir çalıştırdığınızda mutlaka uzun süre kullanın en az 45 dakika ve 25km gibi, belki problem ortadan kalkacaktır, elektrik kaçağı olmasa dahi aküden güç çeken ve kullanıcı girişimi ile kapatamadığınız birçok ekipman var, alarm, standby da kalan multimedya, uzaktan kumanda sinyali, göstergede yanıp sönen alarm ışığı gibi. Akünün bir haftada bitmesi normal karşılanabilir ama haftada bir çalıştırıldığı zaman iyice şarj olsa belki 20-25 gün dayanabilir
Civic in aküsü çok güçlü değil, 45-55 amper tam hatırlamıyorum öyle idi. Ancak elektrik çeken çok fazla ekipman var, elektrikli direksiyon, elektrikli el freni, led ışıklar, VSA aktüatörleri, park sensörleri, platin bujilere güç ileten tekli bobinler, follow me modülü, flyby gaz pedalı, neredeyse her parça elektrikli ancak çok fazla akım çekmiyorlar fakat hepsi bir araya gelince ne oluyor bilinmez.
Aracı ECON açık halde uzun süre kullanmayın, birçok elektrikli aksamı kısıyor, şarj dinamosuna az yük bindirip motordan çektiği gücü azaltmak için, klima veya kalorifer çalışırken ECON açtığınızda fan hızının azaldığını duyuyorsunuz, akü şarjı da aynı mantık ile bundan etkileniyor olabilir. Start stop sistemi olan otomobillerde motor durduğu zaman sadece akünün elektriğine yüklendiği gibi benzer mantık.
FC5 in aküsü bittiği zaman epey zorlu durumlarla karşı karşıya bırakabileceği için ben follow me farların açık kalma süresini sıfır yaptım motor stop edip kapı kapanır kapanmaz sönüyorlar, tavan lambalarım da tam kapalıdır her zaman kapı açıldığı zaman içerisi zifir karanlık

sokağa çıkma yasağında haftada iki üç kez mutlaka motoru çalıştırmıştım ısınana kadar bekleyip malesef durduğu yerde gaz vermiştim kalorifer klima açmıştım, ECON u çok kısa süreliğine kullanıyorum yada genellikle hiç kullanmıyorum 3 ayda bir belki.