fc5 cam silecekleri sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enes0691
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
[MENTION=7786]burhan042[/MENTION] Hayırlı olsun, fiyat gerçekten pahalıymış :)

Arkadaşlar konuyu canlandırıyorum sureklı sanırım kusura bakmayın :). Sadece yorum yazacagım. Orıjınal sıleceklerı camı kıracak gıbı ses cıkartırdı. sımdı ıse kaymak gıbı kayıyor. Bence ıyı veya kotu bır sılecek ıle degiştirin kendinize eziyet etmeyin .

nemlee

0
Aracınız
Civic FC5 2020
Arkadaşlar konuyu canlandırıyorum sureklı sanırım kusura bakmayın :). Sadece yorum yazacagım. Orıjınal sıleceklerı camı kıracak gıbı ses cıkartırdı. sımdı ıse kaymak gıbı kayıyor. Bence ıyı veya kotu bır sılecek ıle degiştirin kendinize eziyet etmeyin .
Aynen oyke ben inwells marka silecek aldim sifir ses.. Ve her noktayi temizliyor.. Orjinal silecekle ugrasmaya degmez 35 liraya mal oldu bana

LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

nemlee

0
Aracınız
Civic FC5 2020

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Silecek konusunda orjinalin diğerlerinden pek üstünlüğü yok. Normalde orjinal silecek lastiği Amerika’da zaten 7-8 dolara satılıyor ancak bizde böyle absürt fiyatlarda. 2 yıl bile dayanmamıştı sıfır lastikler. Bosch AeroTwin serisini 75 tlden almıştım yanlış hatırlamıyorsam ama o da 2 yıl dayanmadı bana. Bende artık her kışa girişte 20 liraya RBW yada inwells alıyorum (Hangisi ucuzsa) Fiyat/performans olarak gayet başarılılar bence, filtre gibi yıllık kullan-at mantığıyla bakıyorum olaya artık :)

Geri