inşallah diyelim zannımca havalar soğuduğundan ve 10 15 kmde bir kontak kapatmaktan kısa mesafe gidiyoruz bu aralar çünkü..@volkancayir profesyonel bir destek lazım yada bir yere para sıkışmış galiba inşallah masrafsız bir şekilde hallolur
inşallah diyelim zannımca havalar soğuduğundan ve 10 15 kmde bir kontak kapatmaktan kısa mesafe gidiyoruz bu aralar çünkü..@volkancayir profesyonel bir destek lazım yada bir yere para sıkışmış galiba inşallah masrafsız bir şekilde hallolur
Bakın oda çok büyük etken dizel araçlarda bu kısa mesafe olayı daha büyük bi etken yakıttainşallah diyelim zannımca havalar soğuduğundan ve 10 15 kmde bir kontak kapatmaktan kısa mesafe gidiyoruz bu aralar çünkü..
2016 fluence touch edc almıştım geçen sene 25bin km de boyasız bi araçtı 5 ay anca binebildim, uzun yolda gerçekten uygun tüketim ama şehiriçinde 7.2 litrelerdeydi satarken tüketim o da karışık yani şehiriçi bazen otoban vs..Bakın oda çok büyük etken dizel araçlarda bu kısa mesafe olayı daha büyük bi etken yakıtta