Merhaba arkadaslar bende kirmizi sedan rs var bundan once 2015 civic vardi onu takasa verip bu araci aldim. Ve aldigima gercekten cok mutluyum. Gitmez diyen sansiman kotu diyenlere sasiriyorum bu arac daha ne yapsin. Hafif yolda seyrettiginiz anda bile gazi gazladiginizda o kukremesi yetiyor. Araca kim bindiyse bu nasil bi gidis diyor ki ben 2015 civic lpgsiz kullanan bir insan olarak kiyaslanamaz bile motoru. Yakita gelirsek ben beylikduzunde oturuyorum ailem silivride hafta sonlari silivri beylikduzu, hafta icide is icin ikitelliye gidip geliyorum yakit 8.5 ustu gormedim. Diger eski aracimda 10 litreden 9.9a dusunce mutlu oluyordum. Belki hb bu aractan daha iyi olabilicegini dusunuyorum. Benimde aklimda bayiye giderken gri hb vardi ama oradaki arkadas sedanlarin her zaman daha cok prim yapar yinede siz bilirsiniz diyince 15 bine yakin fazla verip sedan aldim. Bayi satislarinida baktigimda her 10 sedan rs den 1 veya 2 si hb satiliyor diye bilgi edindim. Bunun neticesinde sedan aldim. Ama hb daha hosuma gidiyordu ve hala aklim kaldi diyebilirim. ?
SM-G955F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
SM-G955F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.