[MENTION=8294]skandal[/MENTION] nerde yaptiriyosun abi ?
HUAWEI MT7-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Polatlı da bir tane otogaz bayi var adam sipariş verdi basit bişey ya herhangi bir otogaz bayiinde vardır, fotoğrafını yukarıdaki arkadaş atmıştı bende gelince atarım.[MENTION=8294]skandal[/MENTION] nerde yaptiriyosun abi ?
Ahada bundan, [MENTION=12555]zero[/MENTION] paylaşmıştı bundan getiriyor.[MENTION=8294]skandal[/MENTION] eyvallah o zaman 10.000 bakiminda bi baktiralim o ise bizde
Aynen hocam. Benim yol ayarı da düzgün yapılmamış. Her usta her bayi bir değil.
>Adam görünce şok oldu bu motorun düzeni ne biçim ya?
10 15 tl ücreti var getiriyor usta Salı takacak, takmadan önce eliyle bir söktü dediğiniz gibi ses tok bir sese dönüştü tak tak sesi gitti. Brc biraz sesli o kaldı geriye. Bir de benim geçiş sıcaklığı 50 derece onu 40 edelim diyorum. Ne dersiniz?
Hahha aynen hocam ağlasak mı gülsek mi bilemedim. Biz lpg olsun mu olmasın mı yı geçtik geçiş sıcaklığını bir kaç derece düşürme derdine girdik sanırım bişeyler in göstergesi bugeçiş sıcaklığı konusu..daha önce forumda da bahsi geçmiş diye hatırlıyorum... ama nerede bilemedim şimdi.
LPG kullanıcısı arkadaşların da eminim bir fikri vardır bu konuda. ben de duymak isterim aslında.
bana sorarsanız motorun iyice ısınması, ve geçişin ondan sonra olması daha sağlıklı olur derim. zaten araç bir nev-i sigara içiyor LPG yakarken bir de soğukken direk LPGyi dayamak vicdansızlık olur bence. zaten havalar ısınıyor ve motor çok çabuk geçiş ısısına ulaşıyor. arada fazladan yakacağı birkaç kuruş benzini de "helaldir" yaksın derim. toplamda ederi ne olacak ki sonuçta
e tabi... benzin 6.00 olunca durumumuz böyle. siz de haklısınız.. Araplara yalaka, ABD ye "müttefik", petrol havzalarının ortasında bir ülkede "dünyanın en pahalısını" yakıyoruz!
bu ne yaman çelişki anne
Polatlıdakı islem yaptırdıgınız bayinin ismini alabılırmıyımPolatlı da bir tane otogaz bayi var adam sipariş verdi basit bişey ya herhangi bir otogaz bayiinde vardır, fotoğrafını yukarıdaki arkadaş atmıştı bende gelince atarım.