Fc5 fabrikasyon Lpg enjektör ariza

Ad Soyad
Çağdaş kaçmaz
Aracınız
Civic FC5 2018
Merhabalar. 2018 fc ile aranıza yeni katıldım.
Sorum şu araç arıza lambasi yakti. Zengin karışım arızası verdi. Lpg.ciye gittim fabrikasyon lpg olduğu için ayar yapılamıyor
Cihaza bağladı enjektör değişimi olması gerekiyor dedi. Adet fiyati 2.750 ×4 sizin yorumlarınız nedir.

tgybtmn

Özel Üye
Aracınız
Civic FC5 2020
Geçmiş olsun lpg enjektörlerinin hepsinin birden arıza yapması biraz zor bir olasılık bence aracınız garantisi bitti ise BRC servisine gidin onlar enjektör değişimi yapar. işçilik dahil enjektör başı 2500-3000 fiyatlar normal şuan. Kendi aracımın enjektörlerinden bir tanesi yakın zamanda bozulmuştu, geçen hafta garanti kapsamında değişti, yetkili serviste gidip brc servisinde değiştiriyor zaten.

Ad Soyad
Çağdaş kaçmaz
Aracınız
Civic FC5 2018
3 adet enjektör değerleri kötü 1 normale yakın gibi birsey. Bu kadar pahalı olması normal mi. Yada başka bir yolu var mi

Aracınız
Merhabalar. 2018 fc ile aranıza yeni katıldım.
Sorum şu araç arıza lambasi yakti. Zengin karışım arızası verdi. Lpg.ciye gittim fabrikasyon lpg olduğu için ayar yapılamıyor
Cihaza bağladı enjektör değişimi olması gerekiyor dedi. Adet fiyati 2.750 ×4 sizin yorumlarınız nedir.
Kardeşim geçmiş olsun aynı sorunu bende yaşadım. Bende de 2018 fc5 eco elegans var araç 90.000 km de Ne Honda servisi, nede Brc yetkili servisi konu hakkında çözüm bulamadı. Katalizör arızası veriyor, benzinde bir sorun yok. Hatta benzinde yaklaşık 3500 km yol yaptım ışık kendiliğinden söndü. LPG ye geçince yine yandı, İlk önce Gaz enjektörlerini değiştirdim, (Ağustos ayı içeresinde tanesi 2000 Tl den BRC yetkili servisinde) bir müddet sonra arıza ışığı tekrar yandı cihaza bağlandığında katalizör üzerindeki 2. sensör zengin veya fakir karışım arızası gösteriyor Ankara da gittiğim bir özel Honda servisi bana tavsiyesi egsozcularda satılan ve yanıltıcı denen aparatı taktır senin sorunun çözülür dedi bende dediğini yaptım şuan sıkıntı yok yakıt ta bir değişme yok önceden de 1 depo gaz ile şehir içi 350 km altına düşmüyordum şimdi aynı gidiyorum hatta arabanın gaz yemesi rahatlaştı,, çekişi daha iyi oldu yani bazıların yorumlarda dediği gibi yakıtta bir artış söz konusu olmadı. Ben temmuz dan buyana çok uğraştım İnternnete katalizör yanıltıcı yazarsan çıkar fiyatı 100-200 TL arası bir şey NOT: Özel servisin bana söylediği sadece araç muayenesine gideceğin zaman eksoz ölçümünü kontrol ettir öyle git ola ki değerler düzgün çıkmayabilir dedi benim şuan araçtan bir sıkıntım yok.

tgybtmn

Özel Üye
Aracınız
Civic FC5 2020
3 adet enjektör değerleri kötü 1 normale yakın gibi birsey. Bu kadar pahalı olması normal mi. Yada başka bir yolu var mi
Bildiğim kadarıyla enjektörlerde maalesef tamir onarım gibi durum olmuyor, fiyatı bence piyasa fiyatı vermişler. Tabiki birden fazla yere götürün ama enjektör değişmeden düzelmez. Kendim de aracı enjektörü değişene kadar benzinde kullandım bizim araçlar atmosferik olduğu için benzinde kullanmak oldukça maliyetli istanbul içi benim araba 9-10 lt civarı yakıyor benzinde de o yüzden enjektör işini çabuk halletmeniz size ekonomik avantaj da sağlar

Son düzenleme:
Ad Soyad
Çağdaş kaçmaz
Aracınız
Civic FC5 2018
Katalizör de arıza yok şuan. Brc de ki arkadaşın dediği şu enjektör değişimi şart. Lpg de kullanmaya devam edersen zengin karışım ile çok daha fazla yakacak araç sonrasında da Katalizöre zarar verecek desi. Şuan benzin de biniyorum. 1 haftaya yaptıracağım

Geri