Merhaba arkadaşlar. Belki bölgesel olarak belirlenen trim sesi parçaları başlığı vardı ama ben bulamadım, o yüzden fotoğraflarla yarın gidereceğimi düşündüğüm trim sesi parçaları.
1)

2)

4)

1. Bölgede aslında içerden gibi gelse de sağa sola ve öne arkaya sallanan döner toka (mecbur hareketli) bozuk yollarda tokayı tutan klips çevresine vuruyor. (Benim böyle bir tespitimdi)
2. Fotoğrafta bulunan beyaz kalörifer borusunun (umarım odur
) geçtiği klips ve şöföre doğru olan siyah kutucuk cızırdamayı yapan (malum 1700 devir aralığında) parçadır. Çoğunlukla multimedyaya kadar titremeyi iletiyor ama kaynak bu.
3. Bu zaten en bilindik herhalde. İllaki birisi (sağ-sol) diğerinden daha gevşek oluyor.
Benim naçizane farkettiğim mini sorunlar bunlar. Trim sesi var, yok değil ve hiç sevmesem de (Golf’te de vardı 2017 TSI) yine de Cezmi benim oğlandır. İyisiyle kötüsüyle seviyorum. Çok bilmişlikten değil, yeni katılan merak eden veya googlelayan varsa yararlansın
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
1)

2)

4)

1. Bölgede aslında içerden gibi gelse de sağa sola ve öne arkaya sallanan döner toka (mecbur hareketli) bozuk yollarda tokayı tutan klips çevresine vuruyor. (Benim böyle bir tespitimdi)
2. Fotoğrafta bulunan beyaz kalörifer borusunun (umarım odur

3. Bu zaten en bilindik herhalde. İllaki birisi (sağ-sol) diğerinden daha gevşek oluyor.
Benim naçizane farkettiğim mini sorunlar bunlar. Trim sesi var, yok değil ve hiç sevmesem de (Golf’te de vardı 2017 TSI) yine de Cezmi benim oğlandır. İyisiyle kötüsüyle seviyorum. Çok bilmişlikten değil, yeni katılan merak eden veya googlelayan varsa yararlansın

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.