Fc5 için aksesuar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Moon_23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sigortacıma araç için daha sonradan şunları şunları da yaptırdım teminat altına alınabilir mi dedim sağolsun bayağı ilgili ve bilgili olduğu için tek tek kalem kalem aksesuar bilgilerini girdi. Tabi bu ek teminattan dolayı kasko ücreti 50-100 lira gibi miktar arttı.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Eyvallah sağolasın

Aracınız
Bilgiler için sağolun. Serviste arka difüzör ve balık sırtı yaptırmayı düşünüyorum. Diğerlerini muhtemelen dışarda yaptıracağım. :)

SM-A320F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Bilgiler için sağolun. Serviste arka difüzör ve balık sırtı yaptırmayı düşünüyorum. Diğerlerini muhtemelen dışarda yaptıracağım. :)

SM-A320F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Arkadaşım daha önce dışarıda yaptır demiştim aksesuarları sana tavsiyemdir mutlaka serviste yaptır. Ben yaptırdığım sis lambası ve panjur değişimi nedeniyle park sensörü arızasını şuan garantiye girip girmediği nedeniyle yaptıramıyorum. Servis 250 lira arıza tespiti istiyor. Yaptırmaz isem bu benden gidecek. Yaptırırsam tek sensör 800-900 tl dendi. Şimdiki aklım olsa ya aracı hiç kurcalamazdım yada serviste yaptırırdım tüm parçaları kafam rahat ederdi.

nicea

0
Aracınız
Moon_23 arkadaşım öncelikle gelmiş olsun. Ne kadar iyi bir tesisatçıya yaptırsan da Elektronik ürünler tamamen şans işi 100 kişide olmaz gelir sende olur karar tamamen kullanıcıya ait.
Ben bu hafta içinde ön ve arka sis farı alacaktım ki sizi görünce artık vazgeçtim 50-100 fazla verip serviste yaptırmak daha mantıklı geliyor sonuçta bu araçlara bin liralar verdik kar elde edelim derken zarar etmeyelim.

Moon_23 arkadaşım öncelikle gelmiş olsun. Ne kadar iyi bir tesisatçıya yaptırsan da Elektronik ürünler tamamen şans işi 100 kişide olmaz gelir sende olur karar tamamen kullanıcıya ait.
Ben bu hafta içinde ön ve arka sis farı alacaktım ki sizi görünce artık vazgeçtim 50-100 fazla verip serviste yaptırmak daha mantıklı geliyor sonuçta bu araçlara bin liralar verdik kar elde edelim derken zarar etmeyelim.

Sağol arkadaşım. Sırf burada kullanıcılar görsün diye yazdım. Herkesin başına gelmez dediğiniz gibi ama şans işte tedbirli olmak lazım

Geri