NoFeaR
BYD
- Ad Soyad
- Turgut
- Aracınız
- Diğer Markalar
@kayafarukk Gelmiş geçmiş olsun...
Çok teşekkür ederim , Allah kimseye en ufağını göstermesin diyelim@kayafarukk Gelmiş geçmiş olsun...
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Kasko ve sigorta için yardımınız takdire şayan. Forum adına teşekkür ederim.Arkadaşlar merhaba , hem bir civic sahibi hem de yeni kaza yapmış bir sigortacı olarak kaskonun değerini bi kere daha kendim dahil öğrenmiş oldum . Servisde yaptırdım aracı malasef parça fiyatları çok feci şekilde pahalı , far fiyatı nerdeyse 3000 tl yi buluyor , en ufak kaza da malasef cok büyük rakamlar çıkıyor , bu yüzden eğer kasko sigortası konusunda fiyat almak isteyen arkadaşlar olursa özellikle ilgileneceğim . Kasko ve trafik için 25 ayrı şirketten teklif alıp inceleme yapabiliyorum.
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Kasko ve sigorta için yardımınız takdire şayan. Forum adına teşekkür ederim.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
sakın yetkili serviste yaptırma daha geçen gün araç aldım halk sigortada yarı yarıya farkettiSıfır araç alıyorum.50.000 0 faiz kampanyası ile.Kasko ve sigortayı yetkili serviste yaptırmak zorunlu olduğu söylendi,yoksa kampanyadan yararlanamıyormuşuz.Ücreti abartmalarından korkuyorum
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Kasko icin cok iyi fiyat almissiniz.2018 FC5 Eco elegance eşim ilk kez araç aldığı için halk sigorta 936 kasko da aynı firmadan 900 tl fiyat aldım honda mutluhan kendi fiyat teklifinde ise 2300 groupama kasko, sigorta ise 1122 tabi sakın hataya düşüp araç aldığınız yere yaptırmayın