@sm_mehmet hocam Doğubayazıt tan almıştım ürün oturma kısımları kumaş diğer kısımlar deri ancak malzeme kalın airbag de sıkıntı yapar diye tahmin ediyorum birde koltuk ısıtmayı açtığımda fazla ısı geçirmiyor
Bu kaymıyor koltuğun yıpranabilecek bütün noktalarını kapatıyor.kaymaması zaten alma sebebim.en kaliteli estetik minderi de aldım eski deri koltuklu aracımda hepsi kaydı durdu deli etti benialtında sağa sola çok kayma yapıyor mu? Benim aldığım minderi sürekli düzeltmek gerekiyordu. Bir de bendeki bel desteklerin üstünü kapatmıyordu. Bu o konuda daha iyi örtmüş. Nereden aldınız?
Bendeki her yeri hem kapatmadı hem kayıyordu. Bunu nereden aldıniz internette göremedim.Bu kaymıyor koltuğun yıpranabilecek bütün noktalarını kapatıyor.kaymaması zaten alma sebebim.en kaliteli estetik minderi de aldım eski deri koltuklu aracımda hepsi kaydı durdu deli etti beni
Mate 20 pro cihazımdan gönderildi
Bu kılıflarda dikkar edersen koltuk yanları en çok aşınan kısımlar ve o kısımları kapatmamış. Benim tam orada aşınma başlamıştı diye aldım.Bu kılıflar güzel ben kullanıyorum memnunum Ekli dosyayı görüntüle 263486
Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Görüntüler gelmemiş. Aslında çok güzel kılıflar var ama 1,000 tl gibi ücretlere çıkmak gerekiyor. Kılıfsız kullanmak gayet görsel açıdan güzel ama bu sefer de aracın koltuklarında hemen potlaşma ve deride çatlamalar başladı.Yukarda görsellerini attığım atlet kılıftan çok memnunum . Her yeri kapatıyor , görüntüsü rahatsızlık vermiyor terletme yapmıyor f/p ürünü
2015 FB7 eco elagance
2020 Fc5 Eco Executive![]()