Hocam sizin bujiler aşırı temiz ben olsam değişmezdim bende anlamam ama baksanıza tertemiz duruyorne yapayım bu bujileri saklayayım mı atayım mı. pekte kötü görünmüyorlar sanki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam sizin bujiler aşırı temiz ben olsam değişmezdim bende anlamam ama baksanıza tertemiz duruyorne yapayım bu bujileri saklayayım mı atayım mı. pekte kötü görünmüyorlar sanki.
@Omarkai Üstad ben 38 yaşındayım..2012 den beri 2010 FD6- 2013 FB7- 2018 FC5 Eco elegance kullanıcısıyım...10 Yıldır honda kullanıyorum...ve orjinal severim dolayısıyla çok fazla sevmem sağını solunu oynamayı arabanın..elektriksel aksamını da çok fazla oynamam... dediğim gibi Orjinal severim...Araç fabrikasyon yakışıklı olacak...BMW gibi...HONDA gibi....Ben bu başlık altında özellikle @İsmail Beşiroğlu @insatiable ve @Ufuk Hondaşk hocalarımdan bilgilendirme istiyorum bir çok Forum arkadaşımıza yardımcı olur. Uzun kmler yapmalarına rağmen bujileri tertemiz çıkmış. Araçlarını nasıl kullandılar? bakımları ne aralıkla yaptılar? Bakımlarda hangi yağ filtre markalarını taktılar? Yakıt olarakta tek firma mı kullandılar tek firma ise hangi firmadan yakıt aldılar? Şimdiden teşekkürler
Ben ilk 7 bakımı garanti kapsamında yetkili serviste yaptırdım. Yağ 0w20 kullanıldı 70bin'e kadar (yağları ben götürdüm 3 bakım). 11bin km'de bir yaptırdım bakımları. Yetkili servisten sonra yine 0w20 eneos 80binde, ondan sonra mobil 1 0w30 FE, sonra Motul 5w30 Eco nergy 2 bakım ve en son da Shell 0w20 yağ kullanıldı.Ben bu başlık altında özellikle @İsmail Beşiroğlu @insatiable ve @Ufuk Hondaşk hocalarımdan bilgilendirme istiyorum bir çok Forum arkadaşımıza yardımcı olur. Uzun kmler yapmalarına rağmen bujileri tertemiz çıkmış. Araçlarını nasıl kullandılar? bakımları ne aralıkla yaptılar? Bakımlarda hangi yağ filtre markalarını taktılar? Yakıt olarakta tek firma mı kullandılar tek firma ise hangi firmadan yakıt aldılar? Şimdiden teşekkürler
Aracım şuan 64000 km de. bugüne kadar tüm bakımları yetkili serviste ve zamanında yapıldı diyebilirim. sürekli lpg li kullanıldı. yılda bir ege yada akdenize tatile giderim. bunun dışında haftanın 6 günü ankara trafiğinde günlük ortalama 15 km kullanılır. lpg yi petrol ofisi ağırlıklı olmak üzere opet, sheel, bp hangisinde uygun fiyatlı bulursam alırım. adı sanı belli olmayan istasyondan yakıt almam. aracımı genelde eşim işe giderken kullanıyor, eşimde bende fazla süratli kullanmayız.Ben bu başlık altında özellikle @İsmail Beşiroğlu @insatiable ve @Ufuk Hondaşk hocalarımdan bilgilendirme istiyorum bir çok Forum arkadaşımıza yardımcı olur. Uzun kmler yapmalarına rağmen bujileri tertemiz çıkmış. Araçlarını nasıl kullandılar? bakımları ne aralıkla yaptılar? Bakımlarda hangi yağ filtre markalarını taktılar? Yakıt olarakta tek firma mı kullandılar tek firma ise hangi firmadan yakıt aldılar? Şimdiden teşekkürler