Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa arkadaşlar aracımda bu multimedya var telefonla Bluetooth bağlanma ve müzik dinlemede sorun yok ama görüşme yaparken karşı tarafın sesi nerdeyse hiç gelmiyor aynı sorunu yaşayan var mı resetledim bir kaç kere ama çözüm olmadı.
Telefonunuzun ahize sesi kısık olabilir mi acaba. Görüşme sırasında telefonunuzun ses açma tuşuna sonuna kadar basın.multimedyanın sesini kısmış olamazsınız zaten.
Bu cihazlarda genelde sizin sesiniz kötü gider mikrofon sistemi zayıf olduğu için ama siz tam tersini söylemişsiniz. Ahize sesi diye düşünüyorum çünkü bluetooth la müzik dinlerken de aynı sesi aktarıyor telefon.
Teşekkür ederim Başka telefonlardan da denedim sesini kontrol ettim malesef konuşma sesinde sıkıntı var tablette bir ayar yaptırmam lazım sanırım ama nereye yaptıracağım onu da bilmiyorum
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.