Teşekkür ederim bende bu sabah gittim görüştüm servisle yazayım basina gelen bilgi sahibi olurlar zaten cok ufak bir çatlak büyüme yapmayabilir dediler ancak isin şöyle bir yönü var kasko ( sompo japon ) herhangi bir ücret talep etmeden serviste orjinali ile değişim sağlıyormuş kasım ayında kaskom bitiyor ve kasko senede 1 defa cam değiştiriyor o yüzden kasım ayında değiştireceğim dedim şimdilik beklettim ( ben değiştiririm tekrar çatlar bizde böyle sans varken diye düşündüm
)
Aklımı asıl kurcalayan soru şu oldu cam değiştirdikten sonra bazı ses artma sensör problemi gibi olaylar yasarmiyim diye düşündüm servisede böyle bir sorun yaşamak istemiyorum dedim serviste cok ilgili sağolsunlar orjinal cam ile değişimden sonra hiçbir sıkıntı yaşamazsınız dediler ayrıca servis şunu soyledi bu sene cok ön cam değiştirdik 20-30 tane falan hic bir problem çıkmadı dediler bu durumun araçla ilgili değil marmara bölgesindeki yollarla ilgili olduğunu düşünüyorum ( hele gebze yolunda allah korusun tırdan düşen paletlerden eski hurda demir parçaların kamyon arkalarından uçmasına kadar bir cok olaya tanıklıkta ettim ) taş oyle bi şiddetle geldiki on cam nasil dökülmedi hayret ediyorum
Ama kasko bitmeden değiştirmeyi düşünüyorum çünkü kaskom bittiğinde tekrar kasko yapılırken aracın fotoğrafları alınıyormuş sirket istiyor ve cam çatlağı mevcut olduğundan tekrar değiştirme şansım olmayacak biraz daha takılayım dedim
Camında fotoğrafını atayım da bu kadar tantana bu küçük şey yüzunden mi diye görün
tabi inşallah çatlak kısa zamanda büyümez herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim
Ekli dosyayı görüntüle 253662
SM-G960F cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.