Arkadaşlar daha önce torpidoyu havalandırma flaplarına kadar söktüğümü ve sesin oradan geldiğini sadece müdahale edecek bir alan bulamadığımı söylemiştim. Zırıltı şeklinde olan sesin kaynağı tamamen ortadaki göbekteki havalandırma flaplarındaki bölgeden. Çünkü sökerek kaç kere vurarak sesin oradan geldiğine emin oldum. Tekrar diyorum bu normal trim sesi değil zırıltı şeklinde yaşayanlar için. Ayrıca Aşağıdaki fotoğrafların hepsi farklı başlıklardan alındı ve hepsinin benimle ortak noktası aynı yere bir şekilde müdahale ederek sesi kestikleri veya büyük ölçüde bitirdikleriydi. Son olarak daha önce şunu da söylemiştim, şöför bölümünde dizlerinizin üstünde bulunan ayak havalandırma kanalını telle boğarak size doğru kastırır ve o şekilde bırakırsanız sesin azaldığını söylemiştim. Buradaki de ortak nokta o havalandırma kanalı yine merkezdeki resimlerdeki alana bağlı ve siz onu kastığını zaman zaten merkezdeki havalandırma flaplarnın bulunduğu mekenızmayı kastırıyorsunuz. Bunu tekrar yazmak istedim ki elinden gelen veya farklı fikri olan kişiler zırıltı noktasında buraya odaklanarak belki çözüm üretebiliriz.