Ankara Honda Efedeyim yine. Buranın bir çalışanı oldum artık yada şöyle söyleyeyim artık bir aile olduk. Git gel herkesi tanır oldum saolsunlar hiç yabancı hissettirmiyorlar.
Neyse konumuza gelelim bu ses için yaklaşık 7-8'inci kez gelişim ve her seferinde bana teste çıkıldı sese rastlanmadı diye kağıt imzalayıp aracımı teslim ediyorlar. En son buraya da yazmıştım orta kolçak söküldüğünde yapıldı vs. dendi geldim teste çıkalım beraber dedim kabul etmediler pandemiyi felan bahane ederek neyse arabayı aldım efenin yokuşu bilenler bilir orayı çıkarken ses hemen gelmeye başladı. Neyse memlekete gidicektim randevu aldım gidip gelince tekrar gelirim dedim.
Memleket Yozgat Yerköy 180 km memlekete giderken 50 km kala bozuk yola girdim bu bu sefer de aracın altından ses gelmeye başladı. Arabayı sağa çektim eğilip baktım birde ne göreyim kartel koruma sacı aşağı doğru sarkıyor, böyle 1 parmak kalmış yere tabi inanamadım iyice baktım ve ordaki plastikle sacın arasındaki vidaların olmadığını farkettim. Yaklaşık 1 ay önce Honda Efeye 30.000 bakımına gitmiştim direk orası geldi aklıma. Memlekete az kaldığı için elimle geçici olarak düzeltip devam ettim. 1 gün kaldım zehir oldu tatil yavaş yavaş bastım geri geldim. Pazartesi sabahı Honda Efe'ye girdim servis müdürüyle konuyu görüştüm aracı hemen kaldırdılar vidalarını attılar. Neyse kusura bakmayın aracı hemen yıkatalım sonra bi klima ozon temizliğine felan sokalım dedi saolsun müdür bey
Dedim Honda Efe kalitesi arkadaş yaa. Neyse dostlar böyle bir olay da yaşamak nasip oldu. Sizlerle paylaşmak istedim.
Bu sesi halledemezler ise bu konu ile birlikte Honda Türkiye'ye yazıcam artık. Bakalım neler olucak..