Tam 368 sayfalık bu konuyu okudum. Sebep olarak 3500 kmdeki 2020 eco exe aracımdan uğur beyin youtube videosundaki gırıldama sesi var. Gırrrr şeklinde. Ve hayalet ekran ile direksiyonun arkasından biryerden geliyor. Düşük hızda ve pürüzsüz asfaltta kesin yok.yani inanılmaz basit bir ses ve sebep olan sorunun da çok basit olduğundan eminim. Klape lerden geliyorsa bu ses klima üfleme ayarlarını değiştirirsek kesilmesi yada tonunun değişmesi gerek. İlk defa bugün duydum sesi kısa bir yolculupa çıktım ve bütün tadımı kaçırdı. Göğüsün bir çok yerine bastırarak denedim tespit edilemiyor. İki kişi olacak ve aracın multimedyası sökülerek el ile araç seyir halinde iken tespit edikecek başka bulunmaz bu ses. Vaktim olmadı inceleyip bulursam yazacağım buraya inşaallah. Yani öyle bir ses ki kablonun plastiğe temas sesi değil daha tok sıkı ama çok düşük bir temas var sesin oluşmasına sebep olan. Neyse bulacağız inşaallah.
Bu arada sesten arabasını satmayı düşünen arkadaşlar inanın bir çok araçta var. Boşuna pişmanlık duymayın 400.000 liralık insigniada bile var trim sesi. En azından honda bozulmuyor
Mate 20 pro cihazımdan gönderildi