Arkadaşlar vites topuzu ikinci planda.Asıl sebep aracı aldığımdan beri çözülemeyen, ön göğüsten gelen rezalet ses.Vites topuzu zaten yeni bir olay.Cumartesi günü başıma geldi.Tuzu biberi oldu oda.Gerçekten aracı aldığımdan beri git gel git gel yıldım artık servise gitmekten.O kadar umursamaz o kadar işi yapmaktan kaçıyorlar ki anlatamam size.Yani ustayla konuşuyorum inanın iş yapmamak için yok aracın 3 gün yatması lazım, yok elimde iş var yarım gün sürer yok şöyle yok böyle.Aracı teslim ediyorsun, eksikleri söylüyorsun ama teslim aldığında hiçbirinin yapılmamış sinir bozucu her seferinde.Bu sefer zaten vites topuzu sizlere ömür.Artık ben arabayı sürerken tabiri caizse iğreti oluyorum ve ben bu arabayı zor şartlarda aldım.Bu benim aldığım ikinci araba.11 yıl peugeot kullandım.Onu da sıfır almıştım hiç sorun yaşamadım.Bunu da alabilmek için uzun yıllar uğraştım.Maddi anlamda yani.Yani sürekli araba değişen bir insan değilim ve en az 10 yıl kullanırım diye aldım ben bu arabayı.Ama bu önden gelen ses ile kullanmam mümkün değil.Hakkı mı aramayayım mı şimdi ben?