Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendim yaptım zaten @firkan.fy ikitane boya bi tane parlak vernik alicaksin yetiyor sislerin oralarida patlattım ben once boyuyosun 4 kat 10 dk arayla en son vernik atıyorsun iki kez atsan yeter vernik
Arabalara fısıldayan adam vol.2
u.kirdi_workscivic_blue_exe
Maliyeti 30 Tl sprey fiyati 1 adet internetten aldım ben boya kalıyor sorada boyamak istediğin yer varsa boyaya bilirsin ben yan marjbielleride siyaha boyadım boyamicaksan tek boya sana yeter 0 (542) 438 57 35 Politech kimya whatsaptan sipariş verebilirsin ben ole yaptım kargo yapıyorlar
Arabalara fısıldayan adam vol.2
u.kirdi_workscivic_blue_exe
[MENTION=788]ukirdi[/MENTION] Ön panjur için mat siyah dipart a 100 tl fiyat verdiler? Normal mi sizce? Ya da webden plastidip alsam 40 tl, 400 ml ön panjura yeter mi?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.