Fc5 otomatik vites sorunu

Aracınız
Civic FC5 2018
ARKADAŞLAR MERHABA BENİM ARACIM 2018 fc5 Honda civic 15 bin km’de benim sorunum aracı r konumundan p konumuna aldığım zaman şanzımanda sarsıntı oluyor başına gelişimi oldumu acaba

Aracınız
Civic FC5 2019
Bunu dün servise sordum ve usta baya baktı.
Herhangi bir sorun olmadığını belirttiler, olur ise garanti de araç değiştiriz dedi :)
Sanırım bozulana kadar kullanacağız

MI 9 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ad Soyad
Alperen
Aracınız
Civic FC5 2018
Yük ile ilgili olduğunu sanmıyorum.
Bende de benzer problem var. N ye alıp el frenini çekiyorum ve ardından ayağımı frenden kaldırıp aracın yükünün el frenine gelmesini sağlıyorum. sonrasında frene basıp P ye alıyorum. Ancak R-N-D ye ne zaman çeksem kesinlikle sarsıntı oluyor. Sanki şanzımana yük veriyorum gibi. Bunu ben servise gittiğimde belirticem, forumda bu sorunla karşılaşan çok kısı var

MI 9 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba soruna çözüm buldunuz mu

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
şanzuman alt kulağınada baktırın r ve d arası geçişte eger sarsıryorsa kulak özelliğini kaybetmiş olabilir

Ad Soyad
Alperen
Aracınız
Civic FC5 2018
şanzuman alt kulağınada baktırın r ve d arası geçişte eger sarsıryorsa kulak özelliğini kaybetmiş olabilir
Bazen Eden N ye alınca arkadaşların araçlardan farklı olarak bir tık daha fazla sarsıyor ama sürüş te hoc problem yok sadece park edecekken R d n N ye alınca yapıyor ya başka sorun olmaz demi kulağa baktirsam gecermi

Geri