- Ad Soyad
- M2Hamid
- Aracınız
- Civic FD6 2010
O zaman genel olarak özellikle 2018 yılından sonraki FC5'ler önceki nesillere göre ciddi derecede daha izolasyonlu diyebiliriz demektir@m2hamid hocam o dediginiz izolasyon malzemesini bende farkettim sadece kapi iclerinde degil butun aksamlarin icinde ondan var ama cok ufak parcalar halinde daha fazla uygulasalarmis bu tok kapi sesini de saglarlardi c sutununa vurdugunuzda tok ses gelmesinin nedeni bu parcalarin c sutunu boyunca konulmus olmasi. Birde fc5 lerin 2018 lerinde var bu izolasyon maddeleri 2016-17 de bunlardan yok. Denemeyi ayni asfalt ustunde yaptim hocam ayni yolda 2 ay once olcum yapmistim 5-10 defa kötü asfaltta kaldirim tasinda ve sessiz asfaltta. Bugun kaldirim tasinda kullanmadim arabayi ama kullaninca kaldirim tasinda bi fark olursa soylerim.
Ama yol sesi icin davlumbaz icini bituself+putur deniyecem ondan sonra izolasyon tamamlanmis olur. Davlumbaz ici de fayda etmezse buradan bilgilendiririm.
Ekleme yapayim gosterdiginiz kece fabrikasyon ben koymadim hatta vidalari var ustunde 2018 de var ama digerlerini bilmiyorum. Onun altinda yukarida fotograflarda vardir el buyuklugu kadar izolasyon malzemesi var sac ustunde gri renkte.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Düzenleme: Başlık erişim kolaylığı amacıyla düzenledi.