Nasıl memnun musun nıkenden ? Şuan Bosch takılı amaHocam bende geçen taktım 2 set aldım yedeği de duruyor bende biraz takıntı cam çizgi sildiği yada gıcırtı yaptığı anda değişiyorum.
Hocam ben orjinalden sonra sırayla valeo bosch denedim iyi para verdik ama baktım yok onlarda hemen cıyak cıyak ötmeye çizgili silmeye başladılar. sonra dedimki bunlara bu kadar para verene kadar 25-30 liralıklardan alayım her mevsim değişeyim. Bence bu dediğim taktik daha iyi oldu. ucuz markalardan RBW denedim ben en kötüsü o değmez bile almaya. Ama niken ve inwells ucuz olmasına rağmen çok güzel iş görüyorlar.Nasıl memnun musun nıkenden ? Şuan Bosch takılı ama
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
EywHocam ben orjinalden sonra sırayla valeo bosch denedim iyi para verdik ama baktım yok onlarda hemen cıyak cıyak ötmeye çizgili silmeye başladılar. sonra dedimki bunlara bu kadar para verene kadar 25-30 liralıklardan alayım her mevsim değişeyim. Bence bu dediğim taktik daha iyi oldu. ucuz markalardan RBW denedim ben en kötüsü o değmez bile almaya. Ama niken ve inwells ucuz olmasına rağmen çok güzel iş görüyorlar.
Lastiğin değişimini video cekıp atabılır mısın başkanSilecek lastiği alıp değiştirin bence ben öyle yaptım 70 cm 4 adet aldım yeniledim eskidikce yenisini takarım ne zaman silecek süpürgeliği eskir o zaman alırım bosch vb.
En iyi lastikler
Valeo
Swf
Bosch
Silbak(türk malı) mercedes kaymonlarına filan da üretiyor diye hatırlıyorum türkiyede üretim yapan firmalardan.
Türkiyede bulabileceğiniz lastikler,
Rbw, silbak, inwells, çin malı olanlar.
Ama yabancı olanların silecek lastiği olmasına rağmen bulamıyoruz ülkede, yoksa aerotwin lastiğini 40 liraya satsa 150-200 e süpürgelikle nasıl satacaklar.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende lastik değiştirdim gayet iyi oluyor komple sileceği değiştirmeye hiç gerek yok. Sizin temin ettiğiniz yer var mıdır link vs ?Silecek lastiği alıp değiştirin bence ben öyle yaptım 70 cm 4 adet aldım yeniledim eskidikce yenisini takarım ne zaman silecek süpürgeliği eskir o zaman alırım bosch vb.
En iyi lastikler
Valeo
Swf
Bosch
Silbak(türk malı) mercedes kaymonlarına filan da üretiyor diye hatırlıyorum türkiyede üretim yapan firmalardan.
Türkiyede bulabileceğiniz lastikler,
Rbw, silbak, inwells, çin malı olanlar.
Ama yabancı olanların silecek lastiği olmasına rağmen bulamıyoruz ülkede, yoksa aerotwin lastiğini 40 liraya satsa 150-200 e süpürgelikle nasıl satacaklar.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende lastik değiştirdim gayet iyi oluyor komple sileceği değiştirmeye hiç gerek yok. Sizin temin ettiğiniz yer var mıdır link vs ?