Mutluhan bana şehiriçi 250km demişti bide bu fabrikasyon tüplü araçlara ayar yapılmıyor diye bişey duydum ben
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
aracı alalı 2 gün oldu. fakat genel olarak gördüğüm yakıtı fazla diyen arkadaşlar daha 10bin km üzerine çıkmamış gibi ( tüm yorumları okumadım). FB7 aldığımda ilk 8-10bin km de bana fazla yakıyor gibi gelmişti. hatta o dönem hiçbir fişi atmadım. sonra azalmaya başladı. en full istanbul trafiğinde 13lt yakıyordu (75 km yolu 2,5-3saatte gidilen trafik ))). bu araba için de bir süre takip edeceğim. muhtemelen düşecektir? ayar yapılamıyor kısmı bana pek inandırıcı gelmedi. sanayi çözer herkese kazasız günler. ilerki zamanlarda tüketim paylaşımı yaparım.
Yazmayı unutmuşum. 13lt aklınızda kalmasın. aynı anda egea 1,3 dizel (2017model) kullanıyorum. istanbul şehiriçinde fb7 arabam egeadan daha az yakıyordu
Nasıl yaktın 18 kuruş arkadaş. Mümkün değilLpg ortalama yakıtınızı görmek için şöyle yapın arkadaşlar ilk önce 0layın kmnizi lpgyle yol yaptınızmı artık 200-300km durun arabayı benzine geçirin o tripA değerinin size ortalama yakıt değerni vercek eğer böyle benzinlide kullansan bunu yakardın diye. Benim 400kilometrede 15litre gösteriyodu ha bide ankaradan istanbula km de 18 kuruş yaktım bilginize.
Çok çok iyi bi rakam ben 34 litre ile 350 km yapmama rağmen iyi diyordum2017 fc5 6600km deyim arkadaşlar full depo 450 km şehir içi lpgyi opetten alıyorum yalan atacak halimiz yok honda babamın oğlu değil
HTC One_M8 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.