Hocam ben olsam önce aracı life kaldırıp veya çukura yanaşıp muhafazayı yarım açıp almaya çalışırdım. Tanıdık tamirci varsa kolay halledilir.Arkadaşlar yeni konu olarak açmıştım ama kaput titremesini kesmek için çevirdiğimiz plastik boşa çıktı ve boşluğa düştü. Tam olarak nereye düştüğünü de anlayamadım.
Alt koruma olduğu için yola da düşmedi.
-Bu aparatın yedeğini nerde bulabilirim? (Piyasada kaput takozu olarak geçiyor sanırım)
Ekli dosyayı görüntüle 262232
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam ben olsam önce aracı life kaldırıp veya çukura yanaşıp muhafazayı yarım açıp almaya çalışırdım. Tanıdık tamirci varsa kolay halledilir.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Sıkıntı olsa olsa yüksek süratte olur. Aparat olmadığı için kaput tam oturmaz. Rüzgardan kaput hareket eder. Kilit mekanizmasını zorlar.Şansımı deniyim hocam. Zorlıcak gibi olursa usataya gidiyim o zaman. O parçanın olmaması sıkıntı yaratabilir dimi uzun süre içerisinde
Sıkıntı olsa olsa yüksek süratte olur. Aparat olmadığı için kaput tam oturmaz. Rüzgardan kaput hareket eder. Kilit mekanizmasını zorlar.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Hocam link atar misiniz?Ben de öyle düşünüyorum. Hatta aparat olmadan ortalama 110km hızda geldim bir fark olmadı.
İşte gereksiz birşey anlık dikkatim dağıldı :/
N11’de buldum sipariş verdim. İçerdekini çıkaramazsam onu takıcam inşallah uyar.
Hocam link atar misiniz?