Hocam lpg yakit gostergesi icin 10 gun once fabrikaya mail atmistim bana ulasip aradilar, suanda satilan paddle shift ve yakit gostergeli olanlarin makyajli kasa oldugunu soyluyor aklinca bende tersledim kapattik telefonu işim vardı. Anlıyacağın makyaj bunlar
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Değerli dostum, forumu okumaya başlayalı yaklaşık 1 ay oluyor, buna paralel olarak başka makaleleri de bu sürede inceleme fırsatım oldu. Kendi aracımın konularını iyi kötü takip ettiğimi de söyleyebilirim. Bu nedenle şunu ifade etmek isterim; paddle shift konusunda negatif geri dönüşler oldu. Talebi karşılamak adına alınmış faydalı bir karar olabilir. Bu tarz yaklaşımlar markanın değeri için olumlu dokunuşlardır. Buna sözüm yok. Ancak başka bir konu altında bahsedilen LPG anlık sarfiyat konusundaki durum bir makyaj olmamalı, bu sunulan hizmetin kalitesini arttırmak için Honda nın her müşterisine sunması gereken bir "upgrade" olarak ele alınmalıdır. Eğer bunu satış stratejisi olarak sunmaya devam ederlerse, ben de şöyle bir eleştiri yapabilirim; Aracın sıfır fiyatını öyle bir şişirdiniz ki, altını doldurmak için bahane arıyorsunuz!!!
Selamlar, sevgiler.