Fd6 civic Hararet sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsyk112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Abi selam aracım 2010 Honda 1.8 motor fd6 düz yolda iken herşey normal fan açıyor ama rampada açmıyor hararet olması gerekenden fazla yükseliyor sonra düzlüğe çıkınca yavaş yavaş düşüyor tamirci tamirci gezdim lakin düzen aldıramadım suyu eksiltme yok kaynatma yok ama hararet yükseliyor yardımcı olursanız sevinirim
Üyemiz kendi problemini hararet ve radyatör müşürü değişimi ile çözmüştü.

Ad Soyad
Yusuf karadağ
Aracınız
Civic FD6 2009
Selamın aleyküm arkadaşlar forumda yeniyim de bende şu haralet problemini araştırıyorum araç uzun yolda veya sıkıltırınca hareketi yükseliyor herhangi bi kaçak görünmüyor boya koyduk kaçak belli olsun diye ama yinede bulamadık sizce ne yapmalıyım

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Selamın aleyküm arkadaşlar forumda yeniyim de bende şu haralet problemini araştırıyorum araç uzun yolda veya sıkıltırınca hareketi yükseliyor herhangi bi kaçak görünmüyor boya koyduk kaçak belli olsun diye ama yinede bulamadık sizce ne yapmalıyım
Ve aleykümselam
Büyük ihtimalle contanız yanmış. Conta testi yaptırın. Radyatör kapağına huni koyup motor fan açar iken kabarcık geliyor mu kontrol edin.
Konu ise fan ve hararet sensörü değişimi ile problem çözüldü.

Ad Soyad
serkan senel
Aracınız
Civic FD6 2008
Çözüm:

Arkadaşlar sorum hararet müşüründeymiş motordaki ve radyatördeki müşir değişimi sonucu sorunum çözüldü bu benzeri sorunu olan dostlarımın oraya da baktırmasın da fayda var

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
aynısı suan bende var yarın degiştiriyim 😊

Geri