- Ad Soyad
- Volkan Dizge
- Aracınız
- Civic FD6 2011
Benim aracım şuan 118 bin km de , bu araçların beyazı da diğer renklere göre değerlidir biliyosunuzdur. Ayrıca beyazda da deri koltuk daha da zor bi ihtimal. Şimdi aracı övmek gibi olacak ama 1 tık bile trim sesi duyamazsınız. Trameri de 2 defa tampon değişiminden 4500 tl çıkıyor.Aldığım arkadaş ta mecbur kalıp sattı ve 1000 km önce bujisine kadar serviste 100 bin bakımını eksiksiz yaptırmış sağolsun, aldığımdan beri lpg dışında tek kuruş masraf etmedim.Araç ta 2011 model trafiğe çıkış 2012, ben şimdi bu araca 65 mi çekmem lazım. Ne sebeple olursa olsun fd6 kasanın üzerine 2 kasa çıkmış ve aracın en yenisi 6 yaşında. Hiç kullanılmamış sıfır kenarda duranını da bulsanız ederi 65 anca.68-70 lere gayet düzgün fb7 dolu piyasada.Ayrıca honda toyota gibi turbosuz araçlarda km yi dert edecek bi durumda yok çünkü motoru yoracak bi basınçlı çalışma yok. Yağı suyu değiştir devam et. Kimsenin malını yere düşürmüyorum yanlış anlamayın, fd6 nın dreamı benim gözümde en iyisi 42-43 tür, makyajlı kasanın da elegance ı nın ederi 55-57 dir maximum. Ben bunu fd6 sahibi olarak söylüyorum,bu arabalar 60 ları etmez,60-62 fdya verecek adam 6-8 daha verir gider fb7 alır hocam. Diyeceksiniz ki piyasa böyle evet piyasa böyle değişik bi araç piyasası oldu türkiyede. Önceden araç alıp 2-3 sene biner 2-3 bin tl ucuza veririm derdi insanlar şimdi yatırım olarak araç alan var
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.