konu aydınlatıcı oldu çinden led siparişleri verdim, buradaki (http://www.clubcivic.com/forum/threads/interior-bulb-size-info.208081/) linkte iç ışıkların boyları mevcut.
Hocam fd6 resetleme tusunun isigi yanmiyo cozumu nasil yapabilirizYnt: FD6 Led İç Aydınlatma Projesi
Ynt: FD6 Led İç Aydınlatma Projesi
Hepsiyle teker teker uğraşmaktansa böylesi daha iyi oldu. Takım olarak alıp komple led sistemine çevirmeyi planladım. Sonucu ben de merakla bekliyorum
Tavan için 31 mm.lik oluyor VSA tuşu hakkında bilgim yokArkadaşlar bende fd6 için led aydınlatma yapmak istiyorum. C5W sofid tavan aydınlatmaların boylarını kaçlık almalıyım? Değişik ebatlarda var 31 mm 33 mm gibi hepsinde standart mıdır ölçüler yoksa set olarak alsam dahamı iyi olur yardımcı olursanız sevinirim. Ha bir de vsa tusunun ışığı yanmıyor oraya hangi ampul olmalı?
31 mm alın ben de bugün yaptım. N11den aldığım ürünün fotoğrafını ekleyim.Arkadaşlar bende fd6 için led aydınlatma yapmak istiyorum. C5W sofid tavan aydınlatmaların boylarını kaçlık almalıyım? Değişik ebatlarda var 31 mm 33 mm gibi hepsinde standart mıdır ölçüler yoksa set olarak alsam dahamı iyi olur yardımcı olursanız sevinirim. Ha bir de vsa tusunun ışığı yanmıyor oraya hangi ampul olmalı?