evet tıpası sökülüyor üsten dolduruluyorKusura bakmayın bilmediğimden soruyorum.Şanzıman yağı değişimi de motor yapı gibi komple boşaltılıp mı değiştiriliyor?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
evet tıpası sökülüyor üsten dolduruluyorKusura bakmayın bilmediğimden soruyorum.Şanzıman yağı değişimi de motor yapı gibi komple boşaltılıp mı değiştiriliyor?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
evet tıpası sökülüyor üsten dolduruluyor
istersen bi honda servisini ara sor kampanya varsa güzel fiyatları oluyor
istersen bi honda servisini ara sor kampanya varsa güzel fiyatları oluyor
Kullandığınız ürünün kutusunu paylaşabilirmisiniz?Ben aracı 133 binde aldım, bakım kartında 128 binde şanzıman yağı değiştiği yazıyordu. Ama arabada düşük hızlarda (27-35 km 1900rpm) silkeleme oluyordu . Bir kaç ustaya gösterdim. Lpg, bobin, subap birsürü şey saydı değişicez bakıcaz dedi. Ama ben şanzımandan şüpheleniyordum. Facebookta valvoline atf dw1 yağ kullanıp sıkıntı yaşamayan çok kullanıcı var. Bende şansımı denedim. Vites geçişlerim yumuşadı ve silkelemedende kurtuldum 3 bin km falan oldu gayet iyi şu an .
hocam dw1 ismi değil, sertifikası sanırım. Bizim şanzımanlara dw1 ve z1 onaylı atf yağlar uygunmuş Valvoline atf iki uygunluğuda karşılıyor.Kullandığınız ürünün kutusunu paylaşabilirmisiniz?
Valvoline kaliteli bir markadır ancak ATF tipi şanzıman yağları arasında DW-1 isimli bir ürünü de ilk defa duyuyorum.
Şimdi oldu, DW-1 orjinal yağın kodudur. Kullandığınız yağ Valvoline Maxlife ATF. Kullanım km.nize göre (10-20-40bin km.lerde) geri dönüş yaparsanız faydalı olacağını düşünüyorum.hocam dw1 ismi değil, sertifikası sanırım. Bizim şanzımanlara dw1 ve z1 onaylı atf yağlar uygunmuş Valvoline atf iki uygunluğuda karşılıyor.