- Ad Soyad
- Zeynel Uzun
- Aracınız
- Civic FE1 2021
Son halinin de fotosu varsa paylaşır mısınız?merhaba bende yeni başladım bişeyler yapmaya .. şuan sadece arka egozsları akrapoviç yaptırdım aktif..Bu yapılış anında ki resim.egzos üstünde ki plastik kısıma fitilde attırdım kesilmiş görüntüsü kötü gözüktüğü için. Ekli dosyayı görüntüle 268037
Son halinin de fotosu varsa paylaşır mısınız?
Son halinin de fotosu varsa paylaşır mısınız?
merhaba bende yeni başladım bişeyler yapmaya .. şuan sadece arka egozsları akrapoviç yaptırdım aktif..Bu yapılış anında ki resim.egzos üstünde ki plastik kısıma fitilde attırdım kesilmiş görüntüsü kötü gözüktüğü için. Ekli dosyayı görüntüle 268037
HAYIR ERİMEDİ EGSOZ BAŞLIĞI İLE ARASINDA UFAK BOŞLUK VARMerhaba fitil sıcaklık gördüğü zaman erimedi mi ?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Maşallah çok güzel durmuş bende aynı jantlardan koymayı düşünüyorum lasikler bittiği vakit spacer da düşünüyordum fakat lastiklerin tabanı büyütünce gerek kalmamış gibi gözüküyor son olarak bence bijonları siyah yaparsanız daha güzel olurSlm arkadaslar bende jantlardan basladım 235 35 19 önler 245 35 19 arkalar BBS FI R modeli mat siyah Ekli dosyayı görüntüle 268652Ekli dosyayı görüntüle 268653Ekli dosyayı görüntüle 268654Ekli dosyayı görüntüle 268655