Bu konuda net kanıya varılabilecek bir yorum veya test görmedim.peki her türlü şarttada benzin tüketimi oluyor mu? kimisi sadece performanslı kullanımlarda benzin tüketim oluyor dedi. sakin kullanımlarda sadece LPG tüketiyor dendi... kafam karıştı....
Hocam kuzenim BRC'nin yetkili bayisi. Yanımdayken bayilerin montaj vb konularda yardım aldığı BRC teknik destek birimini aradı, kullanıma göre değişmekle birlikte 100 kmde 1,5 - 2 lt arası sürekli benzin tüketimi olduğunu söyledi.Bu konuda net kanıya varılabilecek bir yorum veya test görmedim.
çeşitli testleri izledim performanslı kullanımda 3-3,5 lt. ye kadar yakabildiği .Normal şartlarda 1-1,5 lt. deniyor. Servisi aradım LPG DE İKEN SADECE LPG YAKIYOR DENİYOR ( ARAÇ İLK ÇALIŞTIRMADA ISISINA ULAŞANA KADAR BENZİN TABİKİ) daha sonra hep LPG deniyor.Bu konuda net kanıya varılabilecek bir yorum veya test görmedim.
Yeni kasalar her şekilde benzin kullanıyor 100km de 1-1.5 lt civarı, eski kasalar ilk çalıştırma haricinde hep LPG kullanıyor.peki her türlü şarttada benzin tüketimi oluyor mu? kimisi sadece performanslı kullanımlarda benzin tüketim oluyor dedi. sakin kullanımlarda sadece LPG tüketiyor dendi... kafam karıştı....