Neden zararlı? Kullanma kılavuzunda öyle bir şey belirtmemişler.
Sizde sorun neydi sanziman mi değişti yoksa bir sensör vs miARKADAŞLAR MERHABA KISA VE NET ÖZET GEÇİYİM ARACIMA YAZILIM YAPTIRDIM VE 2 AY SONRA ŞANZIMAN YOLDA BIRAKTI 2 SAATE YAKIN TRAFİKTE KALDIM UFAK BİR GAZLADIM SİNİRLİ HAL İLE YOLDA BIRAKTI VİTESLER İPTAL ! SERVİS GARANTİYE SOKTU AMA BU ARABAYLA TEK YAPILMASI GEREKEN SİLİCEK SUYUNU DOLDUR BAŞKA HİÇ BİRŞEY YAPILMAZ
Ön tekerler o anda patinajda olduğu için gösterge hatalı gösteriyorBu arabanın hakkı bu şanzıman da bilemedik. Manuel gelmeyecek gelmeyecek dediler. Yalnız 9.sn ye dikkat? Bir gariplik yok mu? 51-- 71---- 64 ..............229-230
GM 9 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Araç manuel olduğu için, debriyaja basıldığında oluşan anlık yavaşlamaya daha çok benziyor hocamÖn tekerler o anda patinajda olduğu için gösterge hatalı gösteriyor
Debryaja basınca sadece ivme düşer hız düşmez sabit kalır. Bu hareket aslında gerçek hızı 64 olan aracın patinaje geçtiği için anlık 74 u göstermesi ve patinaj kesildiğinde gerçek hızını göstermesi.Araç manuel olduğu için, debriyaja basıldığında oluşan anlık yavaşlamaya daha çok benziyor hocam
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 1.5 turbo manuelin bildiğim kadarı ile 1. vites max hızı 53-54 km.Araç manuel olduğu için, debriyaja basıldığında oluşan anlık yavaşlamaya daha çok benziyor hocam
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi