Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Foruma Resim Fotoğraf Ekleme (upload sitesi üzerinden)
[quote author=arlnold08 link=topic=20.msg5785#msg5785 date=1402311831]
admin video nasıl yükleniyordu tapatalk kullana kullana uzaklaştık bu işlerden bi yardımcı olurmusun
[/quote]
Devrem konu Civic HB Type R ye video ekledim ama bu kez olmadi ben direkt mesaja link yapistirinca oluyordu eskiden ama şimdi olmadı nedense
[quote author=arlnold08 link=topic=20.msg5785#msg5785 date=1402311831]
admin video nasıl yükleniyordu tapatalk kullana kullana uzaklaştık bu işlerden bi yardımcı olurmusun
[/quote]
Videoyu kendin mi yükleyeceksin yoksa youtube linki mi vereceksin?
Link sonunda harfler ve sayıların olduğu bir kod var onu kopyalayıp yapıştırmak gerekiyor. Pc'den giriş yaptığımda hem bilgisayar tarayıcısından hem de tapatalk üzerinden nasıl video yükleneceğini anlatan bir konu açarım. Tapatalk sayesinde fotoğraf yüklemek de artık çok kolay. Foruma uzun süredir giremiyorum. Eğer onun ile ilgili paylaşım da yoksa güzel 2 sabit konu daha eklemenin vakti gelmiş demektir
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.