Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=stmr link=topic=226.msg18643#msg18643 date=1415309558] Windows'ta bir sürü kısayolum, dosyam, çalıştığım şirkete ait şifrelenmiş içerik var bırakamıyorum onu, herşeyi ona yönlendirmişim elimde hep o var
[/quote]
Aman hocam windows tan ben çok çektim 1999 yılında win 98 e format atmak için başlangıç diski istiyordu bunlara pek güven olmaz .siz yine bi yedek alın. benimde is yerinde çizim dosyalarım var bise filan olsa pc ye bırakır işi gücü giderim limon satarım mutlaka altarnatif olsun
[member=447]stmr[/member] Hocam gelen cevap aşağıdaki gibi, tapatalk güncellenmiş microsoftun onayını bekliyorlarmış
Thanks for reporting your Windows Phone issue.
I have checked with our engineering team; the issue about reply to pm in Windows Phone, amongst others, was addressed already yesterday! (Thanks for your report in any case).
The update is submitted and we're waiting Microsoft store approval.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.