Forumdaki reklamların kaldırılması hakkında

Ces

Özel Üye
Katılım
28 Kas 2018
Mesajlar
65
Tepki puanı
72
Konum
Ankara
Merhaba,

Eminim sizlerin de dikkatini çekmiştir, son dönemde forumdaki reklam sayısında gözle görülür bir artış oldu. Foruma ben cep telefonundan Web browser ile giriyorum. Bu yoğunlukta reklamla karşılaşmak forumda hem gezinmeyi/bilgi edinmeyi zorlaştırıyor hem de yanlışlıkla parmağımın değmesiyle gereksiz sayfalara yönlendiriyorum.

Daha evvel benim de üyesi olduğum bir toplulukta forum işleri ile uğraştığım için biliyorum... Forum işi bir avuç insanın hem mesaisini hem de boş zamanını harcadığı ciddi emek isteyen bir iş. Bunca manevi emek verilirken, değerli zamanlar harcanırken forumun bir de maddi külfeti bu insanlara yüklendiğinde bir süre sonra bu insanlar her anlamda yorulmaya başlıyorlar.

Benim önerim bu ailenin bir parçası olduğunu düşünen herkesin çorbada tuzunun bulunması. Herkes burada karşılıksız yardımlaşıyor ve bu çok güzel bir şey. Eğer forum yönetimi uygun bulursa forumun yıllık Server vb masraflarına üyelerin de katılması çok şık olur. Böylece forumumuz da çirkin reklamlardan bir nebze de olsa arınmış olur. Aynı zamanda forumun asıl yükünü çeken yönetim ekibi de biraz rahatlamış olur.

Kişisel olarak aklıma gelen bu öneriyi forumu forum yapan siz kıymetli üyelerin ve yönetim ekibinin değerlendirmesine sunarım.
 

NoFeaR

0
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
16,037
Çözümler
4
Tepki puanı
3,491
Konum
İzmir
Ad Soyad
Turgut
Yaş
39
Aracınız
Civic FC5 2016
@Ces Paylaşım ve desteğiniz için teşekkür ederim. @maksu konuyu hep birlikte değerlendirelim.
 

NoFeaR

0
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
16,037
Çözümler
4
Tepki puanı
3,491
Konum
İzmir
Ad Soyad
Turgut
Yaş
39
Aracınız
Civic FC5 2016
Arkadaşlar yönetim olarak almış olduğumuz karar,

 
Geri
Üst