12 binde yağ bakımına gittim değiştiriseniz iyi olur dediler. Biraz fren mesafesinde farkettim de biraz geç frenliyor. 14.000 de değiştiricem
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam 14bin'de balata mı değişir yahu?
12 binde yağ bakımına gittim değiştiriseniz iyi olur dediler. Biraz fren mesafesinde farkettim de biraz geç frenliyor. 14.000 de değiştiricem
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hb lerde balata farklı çıkıyor ama fc5 lerde aynı rs dahil. Ben bütün arabalarımda ferodo kullandım. Çok memnunum. N11 de var satan.
RNE-L01 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam trw dede sıkıntı yok. Ben bütün markaları kullandım diyebilirim. Honda lar için bence en iyi iki balata var. Ferodo ve brembo. Gerçekten ben fren kalitesini hissettim bir çok arabada
Servisin kullandığı balatayı acaba kim üretiyor bilen var mı? Genellikle OEM balataları TRW veya Bosch gibi markalar üretiyor...
Ben yetkili serviste hayatta balata değiştirmem... normal bakıma 1150 isteyen, balataya 400 500 ister kesin ...
2013 honda için 950 lira düz bakıma istediler. Fren balatalarını alıp dışarıda hallettireyim dedim ön 600 arka 450 dediler. Filtre fiyatları tanesine 125 dediler.
Servis o ücreti istedi usta değil dışarıda 400 liraya balata, yağ bakım ve filtre de değiştiren varSizin ustanız da iş yok bence... dışarıda balata fiyatları çok daha uygun...