Arkadaşlar ön arka balataların değişmesi lazım. Arkalarda Honda logolu önlerdede bilinmedik bir marka balata var. Ön disklerde tırnağa gelen derin bir çizik var usta balata sert diski yemiş ondan dedi. Diskler iyi durumda değiştirmene gerek yok diyor ısrarla araç 185k da ben 90k da aldım benden önce değiştirildiğini pek sanmıyorum değiştirdiysede üzerine 95k gitmiş oluyor en az. Ve bu diskleri ben bir kere tornalattım arkalar dahil. Frenden şikayetçiyim dediğimde usta hep Honda’nın frenleri zayıf diyor. Ama son zamanlarda özellikle beni rahatsız eden bir olay var yokuş aşağı hızlı inerken kuvvetli firen yaptığımda belli bir süre sonra çok uğultu oluyor sanki frenler ısınıyor ondan yapıyor gibi geliyor bu ses. O yüzden hepsini değişmeyi düşündüm. Trw marka tek ön disk alıp 4 balata alayım dedim ama set alırsam neredeyse aynı paraya denk geliyor. Birde internetteki ilanlarda hep fb7 fd6 yazmışlar bu araçların disk ve balatalari aynı mı ?
Sizce ne yapmalıyım sadece balata mı ?
Sadece ön disk ve 4 balata mı ?
Yoksa 4 disk 4 balata mı ?
Trw harici gördüğüm kadarı ile delphi ve blueprint setler var hangisi mantılı bir kaç sayfa okudum ama kafam daha fazla karıştı her ürünü kötüleyende övende var tek bildiğim şey servisten orijinal almayacağım