Merhaba araç özellikle 50 ve daha düşük km de giderken ayağımı gazdan çekip arabayı kendi gitmesi için bıraktığımda fren yapıyor gibi bir his oluyor kendini sıkıyor. Daha önce yaşayan oldu mu nasıl çözdü? 2018 Eco elegance arac
Araç motor freni yapıyor. Bu yüzden öyle hissediyorsunuzdur.Merhaba araç özellikle 50 ve daha düşük km de giderken ayağımı gazdan çekip arabayı kendi gitmesi için bıraktığımda fren yapıyor gibi bir his oluyor kendini sıkıyor. Daha önce yaşayan oldu mu nasıl çözdü? 2018 Eco elegance arac
Hocam bana da aynı işlem uygulandı o fayda etmiyor önümüzdeki ay benim bakım geliyor bu soruna baktiracagım çözdüğumde seni de bilgilendiririm. Şüphelerim subap ayarı ,motor ya da şanzıman kulakları olabilir diye düşünüyorum. Bu arada yetkili serviste yaptirdiysan bakmak zorunda hocam sana bu değişimle çözüleceğini söylediyse. Ücretsiz bakıp onarmazsa Honda Türkiye'yi ara kayıt oluştur hangi servise götürüyorsun.usta ile test sürüşü yapmadan da onaylamaAynı sorun bendede var 2019 eco elegance Araçta yaşadığım sorun LPG'de daha belirgin, ancak benzinde de hissediliyor. Özellikle hızım 50 km/s civarındayken ayağımı gazdan çektiğimde, araç 30-25 km/s'ye düştüğünde tekleme benzeri bir sarsıntı oluyor ve bu durum keyfimi kaçırıyor.
LPG enjektörlerini yeni değiştirdim çünkü ömrünü tamamlamışlardı. Ancak bu sorun hala devam ediyor. Gaz ayarından kaynaklı olabilir mi, emin değilim. Usta, enjektör değişiminden sonra bu sistemde gaz ayarının yapılamadığını, yazılımın buna izin vermediğini söyledi. Bu gerçekten doğru mu, merak ediyorum. Bilen varsa yazsın