Civic FC5 Genişlik

Aracınız
Civic FC5 2017
Kaç kişi diye rekor denemedim ama arabayı aldığım yere tayin olmuş bir arkadaşı da ziyaret etme fırsatım oldu. Satış almaya giderken arkadaşım ben bu arkada bildiğin yuvarlanırım ne genişmiş bu böyle dedi. Diyen kişi de Avrupada ve Dünyada bilek güreşi derecesi yapmış 2.00 boy 130 kilo adam :D

Bir de Leonum ile ev taşırken züccaciye, yemek takımı, vs. gibi kırılacak tüm eşyalarla tıklım tıkış Konyadan Sakaryaya taşınmışlığım var. Eşyalar rahat bir 300-400 kg civarı çekmiştir. Sağ omzumda stor perdeyle geldim tüm yolu. Ort. 5.8-6.0L yakan araç 10.5L yakmıştı.

BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FK7 HB 2017
taşıdığınız ağırlığa dikkat edin arkadaşlar, kılavuzda katalogta yazan maksimum taşıma ağırlığını aşarsanız ön ve arka rot ayarını çok kötü bozabilirsiniz. Kısa mesafelerde büyük problem olmaz, ama uzun mesafede düz yolda bile 650-700kg gibi bir yükleme ile yolculuk yaparsanız aks rulmanından tutun da salıncaklara rotlara kadar olan kısımlar bundan çok kötü etkileniyor. Motora şanzımana bir halt olmaz.

Aracınız
Civic FC5 2019

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
taşıdığınız ağırlığa dikkat edin arkadaşlar, kılavuzda katalogta yazan maksimum taşıma ağırlığını aşarsanız ön ve arka rot ayarını çok kötü bozabilirsiniz. Kısa mesafelerde büyük problem olmaz, ama uzun mesafede düz yolda bile 650-700kg gibi bir yükleme ile yolculuk yaparsanız aks rulmanından tutun da salıncaklara rotlara kadar olan kısımlar bundan çok kötü etkileniyor. Motora şanzımana bir halt olmaz.
Hocam ben 6+1 koşullarında 300 km. yol gittim :D Şu aşamada bir sorunla karşılaşmadım ama rutinde sürekli yüklü kullanmada dediğiniz gibi olabilir. Ben salıncaklardan ziyade burçların çabuk yıpranacağını düşünüyorum çünkü salıncaklar çok kalın-sağlam bence.

Geri