Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=dr.ersoy link=topic=731.msg12299#msg12299 date=1410725481]
geçmiş olsun mu desem hayırlı olsun mu desem bilemedim. allah gönlüne göre versin. ee ne düşünüyon şimdi k:
[/quote]
Bizim için hayırlısı olucak gibi sağolun. Şimdilik araba düşünmüyoruz arsa veya ev olucak ama kışın ortasında 1.4 3 kapı bir civic almayı planlıyorum araştırıyorum eğer sorunsuz pek masraf çıkarmıyorsa alıcam
[quote author=erkanyılmaz link=topic=731.msg12304#msg12304 date=1410728995]
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim
[/quote]
Sağol kardeşim
[member=7]Attila Khan[/member] [member=2]NoFeaR[/member] sağolun abilerim , bu rahatlığı başka araçta bulamıyıcam ama eski kasa olsa bile honda alıcağımdan eminim
Sahibindende şimdiden arıyışlara başladım abi temiz sade bir 3 kapı düştüğü gibi alıcaz inşallah
[member=7]Attila Khan[/member] [member=2]NoFeaR[/member] sağolun abilerim , bu rahatlığı başka araçta bulamıyıcam ama eski kasa olsa bile honda alıcağımdan eminim
Sahibindende şimdiden arıyışlara başladım abi temiz sade bir 3 kapı düştüğü gibi alıcaz inşallah
[/quote]
Berk senin yerinde olsam acele etmez bahara efsane kasa Hb alırdım ama tabiki onun vitesi i-shift nasildir iyi midir pek bilgim yok ama distan cok güzel o araç yada Type R düşünmez misin oda düz vites ama çok güzel.
[quote author=adigeokan link=topic=731.msg12340#msg12340 date=1410774763]
Berk hayırlı olsun daha güzeli nasip olur işallah.
[/quote]
Sağolasın abi inşallah ileride dizeli çıktığı zaman alırız
[member=7]Attila Khan[/member] abi açıkçası o kadar parayı arabaya bağlıyamayız şimdi aile gibi olduk zaten benim amacım bir ev veya arsaki ileride rahat ediyim 4 sene sonra araba belki 45 zor edicek ama ev,arsa üstüne katlıyarak gidicek. Kışın ortasında hedefim bütçeme uygun bir 3 kapı almak 3 4 sene binmek vurmuşlarmı çizmişlermi diye düşüncelerim olmıyıcak isterlerse baştan aşağıya resim yapsınlar boyat gitsin derim zaten kaç yıllık arabalar
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.