Civic ES7 Gösterge arızası?

Aracınız
Arkadaşlar aracımın teybini değiştirdim 4/5 kablo boşta kaldı hoparlör olmadığından işim bitikten sonra aracımla yaklaşık 8 km yol yaptım ışıkları yanık iken aracı stop ettim bi 5 dakika işim vardı geldiğimde gösterge kadranları ve otomatik vites gösterge ışıkları çalışmaz oldu neden oldu nasıl oldu anlamadım yardımcı olabilecek varmı
bdabc3840ddb78f497cccb9df211cc76.jpg

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ad Soyad
Alper AK
Aracınız
Civic ES7 2002
Konu hortlamış gibi olacak ama aynı sorun benim aracımda da başladı. Bazen kendiliğinden düzeliyor. Bazen arabayı ilk çalıştırdığımda aynı bu şekilde göstergeler km ve vites göstergesi gidiyor sonra kendiliğinden geri geliyor. Diğer göstergelerse sinyal dörtlü aydınlatma falan çalışıyor sadece km ibreler ve vites göstergesi çalışmıyor. Siz sorunu nasıl çözdünüz. ??

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Konu hortlamış gibi olacak ama aynı sorun benim aracımda da başladı. Bazen kendiliğinden düzeliyor. Bazen arabayı ilk çalıştırdığımda aynı bu şekilde göstergeler km ve vites göstergesi gidiyor sonra kendiliğinden geri geliyor. Diğer göstergelerse sinyal dörtlü aydınlatma falan çalışıyor sadece km ibreler ve vites göstergesi çalışmıyor. Siz sorunu nasıl çözdünüz. ??
Muhtemelen tesisat veya lehimlerde bir temassızlık söz konusu gibi duruyor. Gösterge ustaları var. Onlar ile istişare edebilirsiniz.

Geri