Tşkler hocam. Özellikle denemedim ama herhangi bir problem hissetmedim.Gülü güle kullanin hocam araçtaki direksiyon kronik takılma düzelmiş mi yoksa devam mi
Tşkler hocam. Süspansiyon sertliği ve vuruntuyu hissettim. Hatta @m2hamid hocamla özelde bu sertlik olayını konuştuk. Kendisi de hava basıncının yüksek olabileceğini söylemişti. Açıkçası koşuşturmacadan hava basıncı aklıma gelmedi. Akşam saatlerinde bakacağım.güle güle kullanın çok güzel renk tercihi olmuş ve bu ebat lastiklerle cidden çok konforlu oluyor araç ya bambaşka.
1) araçlar genelde lastiklere yüksek hava basılmış şekilde teslim ediliyor emin olmak adına sabah araç uzunca süre yatmışken kalkınca en yakın petrole uğrayıp öyle şişirin lastikleri, fazla şişik ise konforu ve sesi olumsuz etkiler
2) araç temizken henüz harelenme vs yokken kesinkikle folyo yada boya koruma tavsiye ederim
bu arada bende Adana'dayım bir gün nasip olursa seve seve buluşurum (Türkmenbaşındayım)
Tşkler hocam. Süspansiyon sertliği ve vuruntuyu hissettim. Hatta @m2hamid hocamla özelde bu sertlik olayını konuştuk. Kendisi de hava basıncının yüksek olabileceğini söylemişti. Açıkçası koşuşturmacadan hava basıncı aklıma gelmedi. Akşam saatlerinde bakacağım.
Adana'da olmanız güzelmiş. Hemde yakınız (Huzurevleri) Müsait bir zamanda neden olmasın
Tşkler hocam. Süspansiyon sertliği ve vuruntuyu hissettim. Hatta @m2hamid hocamla özelde bu sertlik olayını konuştuk. Kendisi de hava basıncının yüksek olabileceğini söylemişti. Açıkçası koşuşturmacadan hava basıncı aklıma gelmedi. Akşam saatlerinde bakacağım.
Adana'da olmanız güzelmiş. Hemde yakınız (Huzurevleri) Müsait bir zamanda neden olmasın