Her geçengün dahada seveceksiniz benzin 10 olur bence 1 seneye kalmazher geçen gün lpg'yi daha çok seviyorum![]()
Her geçengün dahada seveceksiniz benzin 10 olur bence 1 seneye kalmazher geçen gün lpg'yi daha çok seviyorum![]()
Olabilir biz hep 50 Liralık alıyoss ?Her geçengün dahada seveceksiniz benzin 10 olur bence 1 seneye kalmaz
?Olabilir biz hep 50 Liralık alıyoss ?
Valla ben geçen otobanda kalmayayım diye istasyona girdim,LPG 4.10 du. Kazık yemeyeyim dedim, 40 TL lik aldım. Az götürsün şehir içinde alırım diye?Olabilir biz hep 50 Liralık alıyoss ?
Ben pahalı olsada hep opetten alırım ama lpg de kaçış mümkün inanılmaz rekabet piyasa var bir yerde 4.50Valla ben geçen otobanda kalmayayım diye istasyona girdim,LPG 4.10 du. Kazık yemeyeyim dedim, 40 TL lik aldım. Az götürsün şehir içinde alırım diye?
Aynısını bende yapıyorum hocamValla ben geçen otobanda kalmayayım diye istasyona girdim,LPG 4.10 du. Kazık yemeyeyim dedim, 40 TL lik aldım. Az götürsün şehir içinde alırım diye?
Otobanda anlaşma yapılmış gibi duruyor. Ankara İstanbul arası hep aynı fiyat gördüm. Onu geç Gölbaşı'nında ahlakını bozmuşlar otaban ile aynı olmuş, önceden daha uygun oluyordu.Aynısını bende yapıyorum hocam
Şaka maka otoban içindeki istasyonlar cidden pahalı![]()