- Ad Soyad
- İsmail Beşiroğlu
- Aracınız
- Civic FB7 2016
Bu geceden itibaren motorine pompaya yansıyacak şekilde 5krş zam gelmiştir.
Benim yok, 15 yıllık memurum ve hiç bir zaman tatmin eden bir anlaşma olmadı olmayacak da maalesef. İktidarların eli her yerde maalesef, yetkili sendikalarda kendi yandaşları hakem heyeti de öyle. Bunu bu iktidar özelinde söylemiyorum her zaman böyle oldu olacak daÇok değil bir iki yıl önce yakıt fiyatları dip yapınca benzin 5 lira olsa da benzinde binsek derdik. Şimdi LPG 5'e vardı. Son iki yıldır inanılmaz bir enflasyon var. Toplu sözleşmeden umudu olan var mı bu arada?
Açıkçası bu sefer biraz umutluyum. Hem seçim öncesi son toplu sözleşme olması, hem de geçen toplu sözleşmede sendikanın karizmasının yerle bir olması bu sefer başka olacak dedirtiyor bana.Benim yok, 15 yıllık memurum ve hiç bir zaman tatmin eden bir anlaşma olmadı olmayacak da maalesef. İktidarların eli her yerde maalesef, yetkili sendikalarda kendi yandaşları hakem heyeti de öyle. Bunu bu iktidar özelinde söylemiyorum her zaman böyle oldu olacak da![]()
Maşallah. Bir günü de zamsız atlatalım. Artık 6 liraya LPG alacağız. Çok yakında...Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
24/09/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
LPG Oto gazda 15 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Kaynak: epgis