yakın ıllerden arastıracagım hocam haklısınızTum illerden fiyat alın 4 araba az bir rakam degil. 1.500 TL indirim hic birsey ..
ES7 2004
FB7 2013
FC5 2017
ARTIK TUCSON 2015
yakın ıllerden arastıracagım hocam haklısınızTum illerden fiyat alın 4 araba az bir rakam degil. 1.500 TL indirim hic birsey ..
ES7 2004
FB7 2013
FC5 2017
ARTIK TUCSON 2015
sız ne zaman aldınız nerden aldınız ve kaca aldınız ? bılgı verebılır mısınız ? ayrıca sankı yetkılı satıcılar cok tok satıcıyı oynuyorlar gıbı geldı bana sankı babasının hayrına bana 300-500 lıra ındırım yapıyormus gıbı davranıyor totalde 500-600 bın tl para odeyecegız sonuctaPek bişey yapacaklarını sanmam ben de 4 araba alabiliriz diye gitmiştim arkadaşlarımla ama baktık bişey çıkmayacak diğerleri vazgeçti. Ben de çingene pazarlığına oturdum
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler . Fiyatlar bu bantlarda gerçekten ama merak ettiğim bayiler sıfır araçtan ne kadar kar ediyorlar acabaBi arkadaşım için, eco elegance fiyatı aldım bayiden. Benim daha önceki satış danışmanımdan..
Hurda onlardan olursa ; 144 Bin TL
Hurda bizden olursa ; 137 Bin TL
Fiyatlar bu şekilde. Daha aşağısı olmaz dendi.
Teşekkürler . Fiyatlar bu bantlarda gerçekten ama merak ettiğim bayiler sıfır araçtan ne kadar kar ediyorlar acaba
Ondan dolayı pek fiyat kırmıyorlar sanırım1-4 arası satış durumuna göre değişiyor.
Elegance eco modeli kaç para oldu arkadaşlar bilginiz var mı? Sitesinde 164.100₺ yazıyor doğru mu ?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
biraz sayfaynın yukarısını okusaydın fiyatı görürdün kardeş