Turuncu renk hoşuma gitmiyor. Beyaz kaliteli farı bozmayacak ampül bulursam değiştireceğim.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar bi sorum olacak benim araç 2013 fb7 dream şimdi benim arabama şimsek etkili uzun ve kısa fara beyaz led almak istiyorum aliexptsete uygun oldugu için ordan spariş verecem ama hangisini verecem bilemedim ( dream de farlar zenon degil nasıl oluyor)
D6603 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Dream modellere oluyor değilmi hocam ona göre sana ulaştıktan sonra sipariş veriyimLinkteki ledten aldım, bu hafta elimde olur duruma göre bilgi yazarım
https://tr.aliexpress.com/item/H1-H...32795450541.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.vbRp3S
Bizdede dream var da dreamlarda far yıkama olmadığı için muayenede sıkıntı olma gibi bi durum varmıdır acaba?Arkadaşlar bi sorum olacak benim araç 2013 fb7 dream şimdi benim arabama şimsek etkili uzun ve kısa fara beyaz led almak istiyorum aliexptsete uygun oldugu için ordan spariş verecem ama hangisini verecem bilemedim ( dream de farlar zenon degil nasıl oluyor)
Yok hocam muayenede sıkıntı olmuyor ben geçtim muayendenBizdede dream var da dreamlarda far yıkama olmadığı için muayenede sıkıntı olma gibi bi durum varmıdır acaba?
SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Tamamdır hocam saolunYok hocam muayenede sıkıntı olmuyor ben geçtim muayenden