Konfor ve yol tutuş önemli ancak bu göçük aracın herhangi bir kaza durumunda en sağlam olması gereken noktalardan birisinde. İnternette bu C noktası diye tabir edilen yolcu kapısı kirişi/kuşağı ile ilgili videolara bakarsanız bu noktadaki göçük ve dalgalanmalardan dolayı pek çok mağdurun bulunduğunu görebilirsiniz. Dolayısıyla güvenlik mi konfor mu derseniz güvenliği tercih ederim. Yol tutuşu ile ilgili olarak; fb7 kasanın zafiyeti veya fc5 kasanın üstünlüğü nedir, söyleyebilir misiniz?Gocuk mu onemli sizin icin konfor mu yol tutus mu ? Fb7 kasa kullandim abim biraz genis kullanir arabayi sofor koltugunu yatirir geriye ceker ben arka koltuga sigmazdim. Su an Fc5 kullaniyorum abim ayni sekilde kullaniyor koltugu ve ben arka koltuga oturdugumda dizimle koltuk arasinda 4-5 parmak bosluk kaliyor. Yol tutus keza ayni sekilde Fb7 ile arasinda daglar kadar fark var. Haklisiniz gocuk mevzusu can sıkıcı bir durum ama sans isi belki de aldiginiz aracta boyle bir sıkıntı olmayacak. Yine de gonul rahatligiyla bineceginiz arabayi tercih etmenizde fayda var. Ve size tavsiyem almisken lpg'li alin 10-15 bin yol yapmakta az bi mesafe degil.
VTEC Otomatik (ES7) - Beyaz - 2004
Elegance Eco Otomatik (FB7) - Beyaz - 2013
Elegance Eco Otomatik (FC5) - Beyaz - 2017
İlginiz ve önerimiz için çok teşekkür ederim.
SM-A720F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
SM-A720F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.