Aklıma ilginç bir soru gelmişken, lastiğin yanağını 205/60 r 16 yapsak daha yumuşak olmaz mı? Yakıtta çok farkettirir mi? Ya da performansı düşer mi?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Evet ilginç soruymuş

Aklıma ilginç bir soru gelmişken, lastiğin yanağını 205/60 r 16 yapsak daha yumuşak olmaz mı? Yakıtta çok farkettirir mi? Ya da performansı düşer mi?
1 haftaya yakın lastik hakkında araştırma yaptım. Denizli ilinde Birçok firma gezdim hepsinden de fiyat aldım.
![]()
Civictr forumda ve diğer sitelerde de piyasada ki lastiklerden kullanıcı yorumlarını okudum. Ayrıca forumda ki üyelerden [MENTION=8245]nemlee[/MENTION] , [MENTION=7601]Deeptrace[/MENTION] , [MENTION=194]Can[/MENTION] , [MENTION=5073]hancerumit[/MENTION] , [MENTION=8081]ahatus[/MENTION] arkadaşlarımızın "Falken-ZE914 Ecorun" hakkında ki yorumları tercihime yön verdi teşekkür ederim.
İki lastik arasında karar vermek baya zor oldu
1-Goodyear-EfficientGrip Performance(4 Kanallı)---Bu lastiği de çok araştırdım.
2-Falken-ZE914 Ecorun
Sözün hülasası bugün kararımı verip bayiden lastiği sipariş verdim.
Kararım: "Falken-ZE914 Ecorun"
Fiyat: 190 tl x 4 Adet = 760 tl
(Balans ayarı fiyatın içerisinde)
Yarın takılacak inşaAllah. Kullandıktan sonra tekrar yorumumu belirtirim.
1 haftaya yakın lastik hakkında araştırma yaptım. Denizli ilinde Birçok firma gezdim hepsinden de fiyat aldım.
![]()
Civictr forumda ve diğer sitelerde de piyasada ki lastiklerden kullanıcı yorumlarını okudum. Ayrıca forumda ki üyelerden [MENTION=8245]nemlee[/MENTION] , [MENTION=7601]Deeptrace[/MENTION] , [MENTION=194]Can[/MENTION] , [MENTION=5073]hancerumit[/MENTION] , [MENTION=8081]ahatus[/MENTION] arkadaşlarımızın "Falken-ZE914 Ecorun" hakkında ki yorumları tercihime yön verdi teşekkür ederim.
İki lastik arasında karar vermek baya zor oldu
1-Goodyear-EfficientGrip Performance(4 Kanallı)---Bu lastiği de çok araştırdım.
2-Falken-ZE914 Ecorun
Sözün hülasası bugün kararımı verip bayiden lastiği sipariş verdim.
Kararım: "Falken-ZE914 Ecorun"
Fiyat: 190 tl x 4 Adet = 760 tl
(Balans ayarı fiyatın içerisinde)
Yarın takılacak inşaAllah. Kullandıktan sonra tekrar yorumumu belirtirim.